The place to be!

Ontdek de bruisende Roermondse Boulevard


Bereikbare allure

Verrassende outlet winkels, fantastisch eten en een geweldige sfeer. Internationale allure aan de bruisende Roermondse boulevard. Jazz City is uitstekend verbonden met het Designer Outlet Center. De moderne architectuur, de hoogwaardige publieke ruimte aan het water en de verrassende outletconcepten maken Jazz City tot een aanwinst voor Roermond.

 

Exclusief

Jazz City is direct verbonden met het Designer Outlet Center. Bezoekers lopen ongehinderd langs alles wat Jazz City te bieden heeft. Bovendien heeft het gebied een unieke ligging aan het water en de haven. De boulevard is daarom de aangewezen plek voor ontspannen en genieten.

 

Verrassend & authentiek.

Jazz City blijft verrassen. Vernieuwende concepten, een afwisseling tussen klein- en grootschalig en blurring maken elk bezoek tot een beleving. De creatieve horeca-ondernemers en trendy merken geven het gebied glans.

 

Energiek. Dag & Avond

Jazz City beweegt mee met het ritme van de dag. Overdag ontspannen aan het water en de outlet stores ontdekken. En avonds genieten van de gastvrije horeca en gezellige muziek.

 

Download de brochure