Designer Outlet fase 4 open

Maandag, 10 april


 

 

 

Donderdag 6 april is de vierde fase van het Designer Outlet Roermond, onderdeel van de gebiedsontwikkeling Jazz City in Roermond, voor publiek open gegaan. Volgende week vindt dan nog de officiële opening van deze uitbreiding plaats.

 

In de vierde fase zijn 50 nieuwe winkels toegevoegd en is de totale oppervlakte van het Designer Outlet Roermond toegenomen tot circa 46 duizend m2 winkels en horeca. Fase 4 verbindt fase 1 en 3 met elkaar via twee winkelstraten en de Promende. Een deel van de winkels en een uitgebreid assortiment aan horeca bevindt zich onder de woningen van gebouw New Orleans aan de Promenade. Tevens heb je vanuit La Place op de eerste verdieping van New Orleans een fantastisch uitzicht over de Maas.

 

Daarnaast zijn er ruim 4.000 extra parkeerplaatsen gerealiseerd inclusief een fraaie nieuwe toegang tot het Designer Outlet. Om de doorstroming van het verkeer te verbeteren is de infra vanaf het kruispunt met de N280 tot aan de entree van de parkeergarage flink opgewaardeerd. Door deze uitbreiding wordt een verdere groei van het aantal bezoekers verwacht. Een deel hiervan zal ook voor extra drukte in de binnenstad zorgen.

 

Medio mei wordt het woongebouw New Orleans opgeleverd en zullen spoedig de eerste nieuwe bewoners van Jazz City hun intrek nemen. In de komende jaren wordt, door Van Pol Beheer en SDK Vastgoed, verder gebouw aan het bruisende stadsdeel Jazz City met nog meer winkels, horeca, woningen en een hotel.