Grote interesse voor appartementen

New Orleans

Dinsdag, 9 juni


 

Via de website wonenopjazzcity.nl is grote interesse getoond in de appartementen in New Orleans op Jazz City. Er zijn inmiddels bijna 400 inschrijvingen ontvangen. Het grootste deel hiervan komt uit de directe omgeving van Roermond. Ongeveer de helft van de geïnteresseerden heeft ook de moeite genomen om de enquête in te vullen. Hier zijn wij erg blij mee.

 

Woonwensen

Uit de enquête blijkt dat 75% de kans (zeer) groot acht om naar New Orleans te verhuizen. Qua leeftijd is het een mooie mix; 20% jonger dan 30 jaar, 30% 30-50 jaar en de helft ouder dan 50 jaar. De helft laat een koopwoning achter en de andere helft een huurwoning. In New Orleans is er een voorkeur voor huur. 70% Wenst een woning tussen de 80-120 m2 met twee slaapkamers en een ruim balkon.

 

De appartementen

Wij hebben ons de afgelopen maanden bezig gehouden met de nadere uitwerking van de woningen in New Orleans. Het plan bestaat nu in grote lijnen uit;

  • - 14 woningen tot 80 m2
  • - 60 woningen 80-100 m2
  • - 20 woningen 100-125 m2
  • - 6 penthouses tot 165 m2

 

Met uitzondering van de penthouses bevinden de verschillende woningen zich grotendeels verspreid over alle lagen en zowel aan de stadzijde als aan de Maaszijde. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats en beschikt over een ruim balkon.

 

We streven ernaar om kort na de zomervakantie meer informatie te kunnen geven over de plattegronden, afwerkingen en prijsniveaus.