Hoogste punt New Orleans bereikt

Dinsdag, 25 oktober
 

De opening van de vierde fase Designer Outlet Roermond en de oplevering van de woningen New Orleans zijn nog minder dan 6 maanden van ons verwijderd. Buiten zijn de contouren van de winkels en de woningen inmiddels goed zichtbaar en New Orleans heeft haar hoogste punt bereikt. Het uitzicht vanaf die hoogte is grandioos.

 

Bij New Orleans wordt hard gewerkt aan het optrekken van de gevels. Vanwege het invallen van de herfst en het daarbij horende risico op regen vindt dit plaats achter een gesloten steigerdoek. Naar verwachting worden de steigers in december afgebroken en zal het gebouw zich rond de Kerst weer aan het publiek tonen. Ook in het gebouw is een begin gemaakt met de afbouw zodat vanaf begin 2017 de eerste woningen opleveringsgereed zullen zijn.

 

De verhuur van de winkels en de woningen verloopt voorspoedig. Op de site www.wonenopjazzcity.nl kunt u terug vinden welke woningen nog beschikbaar zijn voor verhuur. Bent u geïnteresseerd maak dan een afspraak met Jack Frenken Makelaardij.