Manhattan reeds 50% verkocht – Start bouw zomer 2018

Woensdag, 16 mei


 

 

De droom van velen, wonen aan het water, hartje stad Roermond, wordt werkelijkheid. Naar verwachting zal deze zomer worden gestart met de bouw van urban residence Manhattan, het exclusieve appartementencomplex aan de kop van de Maashaven in het bruisende Jazz City Roermond.

 

Het vergunningentraject is vrijwel afgerond en 50% van de luxueuze appartementen is reeds verkocht. Van de penthouses is er nog één beschikbaar. Wees er dus snel bij, als ook u hier wilt wonen, in Manhattan aan de Maas.

 

Riante woonoppervlaktes, extra hoge plafonds en het ontbreken van dragende binnenmuren bieden u een ongekende vrijheid uw royale appartement geheel aan te passen aan uw eigen woonwensen en stijl. Topdesignmerken als Miele, Bora en Hansgrohe vervolmaken uw keuken en sanitair. Door de verdiepingshoge raampartijen en de fraaie, glazen balustrades rondom de zeer ruime balkons hee­ft u onbelemmerd een fenomenaal panorama.

 

U bent in een oogwenk zowel in het charmante, historische centrum met zijn stijlvolle winkels, gezellige terrassen en restaurants met de befaamde Limburgse gastronomie, als in de weidse natuur.

 

Kijk op www.woneninmanhattan.nl welke luxe appartementen nog voor u beschikbaar zijn en neem contact op met residence consultant Peet Donkers (tel. 0475-335 225). Hij informeert u graag uitgebreid over de oneindige mogelijkheden.