Nieuwe informatie woningen New Orleans

Maandag, 13 juni


  

De informatie op wonenopjazzcity.nl heeft een update gekregen zodat jij je nog beter kunt oriënteren. Vanaf nu zijn per type alle plattegronden te downloaden, inclusief maatvoering. Ook zijn de huurprijzen bekend en weten we je meer te vertellen over de afwerking: en die is luxe!

 

Wonen met uitzicht en in stijl

 

New Orleans telt 94 appartementen en 6 penthouses. Stuk voor stuk met een luxe uitstraling. Naast dat je in elke woning geniet van veel lichtinval en een balkon is er ook gedacht aan een fijne badkamer en uitgeruste keuken. Het sanitair in de woningen is van Villeroy & Boch en de keuken is compleet voorzien van alle apparatuur die je nodig hebt om lekker te kunnen koken. De vloer wordt afgewerkt met PVC en de wanden netjes geschilderd. Laten we ook de internetaansluiting zowel in de woon- als slaapkamer niet vergeten. En woon je straks aan de zuidkant? Dan is je woning ook voorzien van zonwering. Uiteraard beschikken de appartementen over een eigen parkeerplaats. Je kunt er dus zo in!

 

De bouw vordert gestaag en inmiddels hangen de eerste balkons aan de gevels. De foto's geven een beeld van het uitzicht vanaf de tweede verdieping ofwel de eerste woonlaag.