Start bouw september 2018

Dinsdag, 3 juli


 

 

Het gaat nu echt gebeuren. Aanstaande september gaan we van start! De bouw van de uiterst luxe urban residence met haar elegante contouren wordt werkelijkheid.

 

Manhattan biedt u high-end living in al zijn facetten met bijzonder royale woonoppervlaktes die flexibel in te delen zijn, ruime balkons en de luxe en het comfort met top designmerken. Verdiepingshoge raampartijen en fraai gevormde glazen balustrades zorgen voor transparantie en een fenomenaal uitzicht over de stad en de Maas.

 

Daarnaast heeft het complex een eigen, ruime parkeergarage met automatische toegang en keyless entry. Bovendien zal Manhattan met het oog op toekomstige ontwikkelingen nu reeds gasloos worden gebouwd en zal gebruik worden gemaakt van een warmtepomp die het gebouw overal heerlijk verwarmt én koelt.

 

Kijk op www.woneninmanhattan.nl welke luxe appartementen nog voor u beschikbaar zijn en neem contact op met residence consultant Peet Donkers (tel. 0475-335 225). Hij informeert u graag uitgebreid over de oneindige mogelijkheden.