Starthandeling bouw Manhattan urban residence op 5 september

Donderdag, 6 september


 

 

 

Op 5 september om 17.00 uur verrichtte wethouder Angely Waajen-Crins in de Maashaven bij Boulevard Nautique op spectaculaire wijze de starthandeling van de bouw van Manhattan. De verkoop van de luxe penthouses en exclusieve appartementen van Manhattan urban residence verlooopt succesvol. Met start van de bouw als logisch gevolg.

 

Manhattan is de exclusieve en spraakmakende urban residence met 39 luxe penthouses en exclusieve appartementen, die zal verrijzen aan de boulevard van Jazz City.

 

Wonen in Manhattan betekent wonen met alle facetten van high-end wonen, zoals de royale woonoppervlaktes en ruime balkons, het fenomenale uitzicht over de stad en de Maas. De appartementen kennen de luxe en het comfort met top designmerken, vloerverwarming èn -koeling, een afwerking met hoogwaardige materialen en tevens een ruime parkeergarage met automatische toegang. Manhattan heeft een prachtige ligging, met het oude centrum van Roermond op een steenworpafstand.

 

Manhattan is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Jazz City in Roermond, waarbinnen ook reeds de uitbreiding van het Designer Outlet Center en 100 appartementen in New Orleans zijn opgeleverd. In de nabije toekomst worden aan de Boulevard ook nog een hotel, 190 woningen , winkels en horeca gerealiseerd. Deze ontwikkeling is een initiatief van SDK Vastgoed (VolkerWessels) en Van Pol Beheer.

De bouw van Manhattan wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Jongen en Homij Technische Installaties. De omliggende infra wordt gerealiseerd door KWS.

 

Op het bouwbord aan de kop van de Maashaven vindt u een QR-code, die u op een virtuele wijze Manhattan laat beleven. Voor meer informatie over Manhattan gaat u naar www.woneninmanhattan.nl. Er zijn nog enkele appartementen verkrijgbaar.