Succesvolle première manhattan

Donderdag, 2 november


 

De première van Manhattan van afgelopen zondag 29 oktober op Kasteeltje Hattem was een enorm succes, met een enorme opkomst van maar liefst 150 geïnteresseerden.

 

High-end living

De boeiende en veelomvattende presentatie van residence consultant Peet Donkers van Jack Frenken makelaars werd enthousiast ontvangen door de aanwezigen. Alle facetten van high-end wonen in Manhattan kwamen aan bod, zoals de royale woonoppervlaktes en ruime balkons, het fenomenale uitzicht over de stad en de Maas, de luxe en het comfort met top designmerken, de ruime parkeergarage met automatische toegang, de keyless entry en uiteraard de prachtige ligging, met het oude centrum van Roermond op steenworpafstand. Ook werden de plattegronden van de verschillende appartementtypes getoond.

 

Inschrijven

Na afloop was er volop gelegenheid om bij de aanwezige makelaars persoonlijk informatie te verkrijgen. Aan het einde van de bijeenkomst ontvingen de bezoekers de brochure en prijslijst van Manhattan, met daarbij het voorkeurkeuzeformulier. Heeft Manhattan ook uw interesse gewekt? Vanaf 15 november kunt u uw voorkeur kenbaar maken. Ga voor meer informatie naar www.woneninmanhattan.nl en schrijf u nu in als geïnteresseerde. Of neem contact op met de Residence consultant Peet Donkers (0475) 335 225.