Jazz City Hall

Impressie Magic World of Lights


Jazz City Hall is een multifunctionele leisure hal van 9.000 m2 en 380 parkeerplaatsen onder het gebouw.


Vanaf zaterdag 30 april 2016 kunt u, dagelijks tussen 12:00 en 20: 00 uur, in Jazz City hall de tijdelijke attractie "Magic World of Lights" bezoeken. Magic World of Lights is een unieke ervaring waarbij je via 80.000 LED-lichten een fascinerende toer rond de wereld maakt, langs wereldsteden, befaamde monumenten en spannende natuurgebieden. De attractie is een vervolg op de succesvolle China Lights Events in onder andere antwerpen, Rotterdam en Utrecht.


Magic World of Lights is één bron van herkenning. In een droomwereld met enerverende lichtshows passeren bezoekers iconen als Hollandse windmolens, Atomium, Brandenburger Tor, Eiffeltoren, Tower Bridge, Big Ben, Toren van Pisa, Colosseum, Vrijheidsbeeld, Chinese muur, het regenwoud en de onderwaterwereld. Elk met hun eigen wetenswaardigheden. Verrassend, boeiend en leerzaam voor iedereen, van jong tot oud.


Tijdens de reis is er volop gelegenheid om te eten en te drinken in de typische sfeer van de diverse landen, én om leuke aandenkens te kopen in de souvenirshop.